Medewerkers

R.M. Weers

Huisarts, werkt op maandag, woensdag en vrijdagochtend.

De interesse in de belevingswereld van mensen is voor mij een belangrijke inspiratiebron om, ondanks de zwaarte, met veel plezier het huisartsenvak uit te oefenen.                                                                               Curriculum:
– Arts opleidingsschool voor verloskundigen
– RIAGG arts
– Verpleeghuisarts
– Sinds 1984 huisarts
– Opleider van huisartsen (v.a. 2000)

E.D. Dijkstra-WeersElise_7870

Huisarts, werkt op dinsdag, donderdagochtend en vrijdagmiddag.

Sinds het behalen van mijn huisartsenbul in 2010 werk ik hier in de praktijk samen met mijn vader. Ik vind het bijzonder om dit mooie vak samen met hem uit te oefenen en geniet van de variëteit van de contacten op een dag. Van jong tot oud, van kleine tot grote problemen, alles passeert de revue en dat vind ik nou juist zo leuk. De eigen regie van de patiënt is voor mij belangrijk en ik sta open voor diens inbreng en ideeën.

Vera van de StreekVVeraIMG_8033

Assistente, werkt op dinsdag en woensdag.

In 1992 ben ik afgestudeerd en heb daarna vervolgens jaren bij een huisartsenpraktijk in Zwolle gewerkt. Na deze periode ben ik gaan werken bij de Arbodienst en daarna in dienst bij de politie regio IJsselland. Door bijzondere omstandigheden ben ik in 2001 begonnen bij deze praktijk. Hier werk ik nog steeds met heel veel plezier.

Hannie Slaghuis

Assistente, werkt op maandag, donderdagochtend en vrijdag.

Sinds oktober 2002 werk ik in deze praktijk. Voordat ik als doktersassistente aan het werk ging, heb ik de opleiding ziekenverzorging gedaan in verpleeghuis Randerode in Apeldoorn. Daar heb ik een aantal jaren gewerkt op een psychogeriatrische afdeling. Later heb ik nog een aantal jaren gewerkt in verpleeghuis Myosotis op de somatische afdeling.